who says?

Who says I can´t be free?
From all the things that I used to be
Re-write my history
Who says I can´t be free?

waaaaza

extremt jobbig styrketräning efter en tuff skoldag. Dagens höjdpunkt skulle bli en kebab på stan som jag skulle ta hem och äta i godan ro. tyvär blev det inte riktigt så. istället blev det en katastrofkväll och nu sitter jag här lackar för mig själv. Det som hände var att efter styrketräningen kom mamma och hämtade mig och skjutsade ner mig på stan där jag skulle en köpa feeeeting kebab på pheonix. Jag bestämmer mig även för att bära den aa unbelievable  tunga väskan eftersom jag behövde samhällskunskapsboken. När jag väl kommer fram till fram till pheonix har jag redan kramp i axeln och "snögubbe" var min nya outfit. Här börjar katastrofen. plånboken är borta! alltså helvete! vet fortfarande inte vart den är och inte kunde jag ringa efter hjälp eftersom mamma hade tydligen tapapt sin mobil idag. Där står jag, nersnöad, hungrig och pank. Inte ens pengar till buss..Då började vandringen hemåt och krampen är i axeln känns fortfarande kan jag säga. och fan vad mycket snö det är var. gick fan inte att gå! lackade på allt och såg fan ingen mening med livet då. För att samla krafter la jag mig och soffan när jag kom hem och förstås så somnar jag. sen vaknar jag upp, fortfarande hungrig och en timmes mindre tid till pluggandet inför morgondagens två prov. satan säger jag bara! nu ska jag fan dunka sönder både mina trumhinnor och mina hörlurar med STAMP ON THE GROUND!
fan vad jag är hungrig!

aruba!

jag hoppas verkligen ni har det bra där hemma i kalla, trista Sverige! eller aa, jätte bra kan det väl inte vara är termometern visar minus tio? Här, på andra sidan atlanten, kan jag säga att paradis bara är förnamnet. lika klarblå himmel som vatten och stränderna är inte sämre de. Gratis drinkar i baren, gratis roomservice, gratis buffé nästan dygnet runt.. måste medge att all-inclusive hotell är en väldigt bra idé. Nu börjar även solbrännan komma och kroppen har anpassat sig till de 30-35 graderna som det är här nere även om axlarna och nacken bränner lite extra efter att ha valt lite för svag solkräm. samma misstag som alla alltid.. menmen, det går nog över.
söndag kväll. en vecka kvar i paradiset och sen börjar den kalla varadagen igen.. inte okej! men det ska jag inte tänka på nu. istället blir det nog ett bubbelbad på rummet och man kanske ska utnyttja den fria rommservicen och beställa upp en nachotallrik med en milkshake till? jo så blir det nog! Hej svejs!

RSS 2.0