NEW YORK!

vilken stad.. måste säga att det är coolaste staden jag någonsin har varit. Skyskraper i varje kvarter, de gula taxibilarna man alltid ser i filmer och shopping som slår det mesta. Idag gjorde till exempel av med 260 dollar, motsvarande nästan 2000 svenska kronor av bara farten. ganska galet. Men det blev en hel del plagg som jag är nöjd över. Igår var vi också uppe i den allra högsta skyskrapan, Empire State Building. 102 våningar (!). Att människor på 30-talet kunde bygga detta är ganska sjukt faktiskt. ÅKer ni till NY måste ni bara se det här. där på den 102:a våningen såg faktiskt de flesta andra mäktiga husen ganska små ut.

Ikväll blir det NHL-derby mellan NY Rangers och NY Islanders i madison square gaden. Mäktigt är ordet.


cya

avatar

ikväll blir det avatar med liljan jao! får hoppas att den är så bra som tidningarna beskriver den!

hej hopp!

avslutning hos linn

jag har sagt förut att man kan ha kul nykter och det hade jag verkligen igår! mycket, mycket skoj vare! Måste också säga att vi smidettor är tyngast! med viss hjälp från några sammare! kvällens höjdpunkter var väl en liten kattfight, en däckad landslagsspelare och en däckad idolvinnare! haha, men helena var nog endå värst eller bäst kanske man ska säga?. Klockan hade precis passerat tio och då ligger helena i soffan halvt medvetslös och aa den kroppsdel det var mest fart på var väl tungen, eller vad säger ni? ;) haha. men det är rätt! så ska det vara! fullt ös, medvetslös! Mycket rolig kväll som kanske avslutades lite för tidigt .. Tycker att det borde göras om!

Ikväll blir det julbord med släkten. får väl hoppas på att det blir lika gott som kul ! cya


loov!

Äntligen! första terminen på smid utförd och jag är väldigt glad och nöjd att jag valde jsut smid. Det har varit riktigt kul och julavslutningen var pricken över i:t. Dels Axels dans men också tompas tal och de, haha, väldigt roliga nomineringrna. Jag, som själv var med arrangerade avlsutningen fick äran att dela årets slappisar och årets biff. Douglas och adde var de som fick ta emot priset för årets slappisar efter att de hade haft lite problem med blodtillförseln i de nedre regionerna vid fel tidpunkt. haha! Årets biff gick till Sofie Granath som konstigt nog blev lite förvånad när hon fick gå upp och ta emot en saftig biff från ica(?) Motiveringen för detta pris löd: Med sin muskulösa kropp fick hon två starka karlar att lägga sig. Ensam är stark. Sofie Granath. Mycket skoj, haha! Även bildspelet belv lyckat. Mycket tack till Elin Wahlström som ordnade det. Ikväll bär det nog iväg till linn för något litet partaj. 

 Från oss alla, till er alla. En riktig God Jul!


heldag i tunahallen!

denna dag gick åt till att dömma skiftingehus julcup. Det var jag, anton och tom som fick äran att göra detta och jag tyckte det gick väldigt bra eftersom jag aldrig har dömt tidigare. inga utbrott, inga fula tacklignar elelr något anant som inte hör hemma på fotbollsplan. Efter matcherna fick vi även agera modeller åt sommarens mini-VM som går av stapeln i sommar. vi fick varsin matchtröja, jag fick brasilien ;), antoon sverige, tom fick såklart england och en kille från skriftinge fick portugal. I dessa tröjor skulel vi möta varnadra en mot och en fotograf tog bidler på oss. ganska kul faktiskt. Vi fick en även ta en slutbild där vi alla fyra håll upp en boll en samtidigt. Kan nog ha blivit ganska coolt. Som tack för besväret fick vi varsin biobiljett så nu blir det nog till att se avatar i helgen =)

Efter tunahallen blev det papas tapas med tom och anton och sen träning med laget.!

EN VECKA TILL JULAFTON!

GE MIG EN COLA!

kom med en cola! någon? snälla! alrdig varit så sugen! pleasepleaseplease!


inte mycket kvar nu!

en dag till jullov och avslutning, åtta dagar till julafton och nio till NEW YORK! längtar till max, kommer bli otroligt skönt, kul, maxat. fem dagar i new york för att sedan åka ner till Aruba och bara glassa på stranden fram tills ännu en termin börjar. Känns nog som att man kommer spendera en hel del pengar i new york? jo, klart som fan! det gäller ju att fylla på garderoben när man har tillfälle för det, eller hur? 



New York


Aruba



hotellet i Aruba är ju inte dåligt det heller. eller vad säger ni? 



 



kyyyligt!

när kommer lagen som förbjuder träning i minusgrader? hoppas fan den kommer snart för det kan inte vara hälsosamt att träna när det är is på planen och tårna fryser till is innan man hunnit blinka. jag satte på mig ton av kläder men inte hjälpte det, naej det var sjukt kallt endå. men men, det är väl bara att bita ihop och köra endå om någon gång vill bli bra ? eller? jo, så är det väl!


The final countdown

egen koreagraferad dans till the final countdown. haha, jävlar vad kul det var och jag tyckte fan att det blev bra. nästan så vår grupp skulle ha vunnit men naej. istället går segern till calleboiis grupp efter en stenhård hård final mot lag alexander. De var väl till slut värdiga vinanre men att vi inte ens gick till final.. inte okej fan. haha, men sagt. kul vare! mitt lag bestod av emelie, anton, johan, anton, hanna, mrak, tardlood och cajsa (=

sovdags.

ja, nu är det nog dags att vandra till sängen för lite välförtjänt sömn. träningen gick väl ganska okej, tror faktiskt jag börjar få lite kläm på det här med klister nu! :) jag slog nästan calle, eller martin nilsson som han nu vill kallas, på straffläggningen också men naej. sista skottet i stolpen ch förlusten var ett faktum. aja, imogrgon är det dags för dans på idrotten. mucho fun :) 

sleep well!

kul

nu har tyvär en lång jävel fått tag på mitt lösenord och försökt göra sig rolig här på min blogg som han är otroligt avundsjuk över. han tror nämligen att man måste vara faggot för att skriva blogg och vågar därför inte starta en egen. men jag tycker synd om honom så jag har kvar det fruktansvärt roliga inlägget så att han får något att skratta över! höhöhö!





Bara jag som anser att Oscar har fått otroligt mkt luft?

sedan du började med denna otroliga gossipblogg har du svävat bland luftmolnen. Tror du att du är någon jävla stjärn skribent från en skvallerblaska hah?, Såhär går det om man sitter och skriver strunt om personer med hacker bakgrund. för fortsätter du med det här, kommer jag spränga ditt stora huvud med en nål, och då kommer den sammanlagda havsnivån stiga med ca 2m och då blire "de här är inte kul oscar" som pillan brukar säga.

nu har du fått din varning, nästa gång stänger vi ner bloggen / blogg.se

handbolL!

nu jäklans blir det handboll! lycka till oscar!

MAAAT!

aa nu äter jag!

rraalex!

ajajaj, vart har den här tiden tagit vägen? nu lyckas du inte ens med mamma maria..



iinte okej!

jaaaa!

nu är den bästa tetrissidan tillbaka o jävlar vad det är skönt. diggar itne riktigt de andra sidorna. det ska liksom vara tetris klassiska spel ananrs får det vara. klarade nyss level 9 med handicap fem så behöver jag inte spela mer ikväll! elelr inte på någon timme iaf! hehe (A) bara en timme till träning nu! LADDAD!


men vafan.

skön dag som slutade klockan ett och då bar det iväg till sporthallen för att kolla när handbollarna spöade skiten ur lindesberg. elelr aa, killarna iaf! men det tråkiga var att inte jag fick visa vad jag går för. naej, mois var inte på humör idag såjag fick sköta musiken istället. kul i och för sig men fan jag var sååå taggad! tror fan inte jag skulle göra bort mig! nu blir handbollsträning ikväll istället och då jävlar. Nu ska jag fan visa vad jag går för!



Efter sporthallen blev det även chai på espresso house med filip, alex, andy och rebin. där satt vi ett bra tag och bara snackade strunt. Alltid lika kul och man fick höra en del av vad alla hade gjort i helgen. haha!! speciellt alex! Efter att ha sett sin drömtjej sitta och strula med, så som han beskriver personen, en bög och ska då ha lackat ur och blivit jävligt förbannad! han skulle tydligen också haft tanken på att slå killen! haha, lilla söta kyckling!


PEace out!

GODNATT!

avslutar dagen med ett citat från Oscar Wilde.

"det finns bara en grupp människor som tänker mer på pengar än de rika, och det är de fattiga."


jag är glad!

så äreeee!




kukfifa

alltså snart lackar jag sönder! min bror tror att han är så sjuuuuukt bra på det där jävla spelet. jag spelade verkligen ut honom och hade en frispark i kryssribban och två skott i stolpen. endå vinner han med 3-1. fittbondröta. laackar! GAAAAAH!!!

jobbigt.

fys på friskis..

kaaallt!

nu kan alla intyga att vintern har slagit till. Satan vad kallt det var, elelr är, ute idag. ivi stod och väntade i på bussen idag i kanske 10 min och mina tår har fortfarande inte tinat! inte okej. Kanske kan bero på att man går runt med utslitna converse..? eeeller? ne men nu fattas bara lite snö så ska nog den här julen bli lika bra som vanligt! vi vill väl trots allt ha en vit jul? det är ju baara tio dagar kvar nu så nu får fan kylan hålla ut.









NY LAYOUT!

som ni ser är layouten ordnad nu. Jag blev faktiskt väldigt nöjd och jag hoppas verkligen att det leder till fler besökare! Nu kanske jag till och med kan passera 100-strecket! All cred till alexandra asserstam som ordnade headern och som hjälpte till med hela allt ihopa! taack så jätte mycket. great work!

Nu blir det nog sängen nästa så godnatt och så hälsar vi välkommen till sista skolveckan för den här terminen.

have a nice night!


bye bye, liverpool!

fy fan vad härligt Arsenal! liverpool på bortaplan, mycket tung match och otroligt viktig trepoängare. nu är vi med i toppen gunners och där ska vi stanna! Premier League tillhör oss! 





Känns som att det är dags att dela ut helgens långfinger! Denna helg går det till alla topplags poängtapp. Både i Premier League och Serie A. Jag tror nog att det var många som torskade pengar den här helgen pga dessa sjuka resultat. Inklusive mig där. iiinte kul. Däremot bra för mitt Arsenal!


sovmorgon!

äntligen en rejäl sovmorgon. det var ett tag sen man fick chansen att sova till tolv! och idag behöver jag verkligen inte göra någonting, inget plugg elelr något annat skit! satan vad skönt alltså och snart är det lov. gillas!


 nu har jag tittat på idolreprisen och förlåt men calle är mycket bättre än erik! så är det bara och sen är ju agnes en klass försig.


luftslottet som sprängdes!

kom precis hem från bion med muffe och liljan. luftslottet som sprängdes var filmen vi såg och det är en film som jag säger att ni alla måste se! ootroligt bra var den och nu har lisbeth salander gått på en andra plats på min "idollista" efter Michael Scofield. Hon är så jävla skön, cool, bra och aa alla andra positiva synonymer som finns. verkligen värt pengarna kan jag säga!








idol

två manliga finalister och endå är det två tjejer som styr finalen! klasskillnad toves uppträdande i paus och agnes uppträdande. fruktansvärt bra var dem! jag tror nog hälften av de 14000 personerna i globen satt och dräglade efter agnes uppträdande. mäktigt är ordet!


dagens långfinger går till äckliga fjortisar som gör allt för uppmärksamhet! Vi hade fyra sådana bakom oss som skrek konstant från halv åtta till klockan elva och bokstavligt talat dödade öron. En av tjejerna svimmade till och med så sjukvårdare fick hjälpa henne. samma psykfall flippade totalt när erik lästes upp som slutvinnare. Hon grät, skrek och var allmänt flippat. Hón till och med rulalde ner en bit för trappan under hennes anfall. så aa, långfingret går till alla fjortisar speciellt då den här tjejen!



välkommen calle!

nu äntligen! inte ensam här i bloggvärlden längre! tack calle, elelr carles som han också kallas nu förtiden! lets rule this shit together! elelr vi kan vänta på sunkan först.

Titta! är man så här snygg är det klart man måste blogga! keep it going!
 

hejsvejs!

faaaan, faaaan, faaaan...

freud, vem? erikson, vem? Piaget, vem? fan jag pallar inte psykologin, den ska vara inne imorgon och jag har inte börjat än. säger bara faan. och helvete. och kuk. och alla andra satans svordomar. fan!


KOM IGEN NU!

kom igen nu SMID 1A, nu skriver vi klart den här jävla psykologin! enda in i kaklet nu! jag säger grattis till er som är klara och lycka till till er andra. såå lycka till nu Oscar! otroligt trälig uppgift men men, det är väl bara att dra igång nu då? eeller kanske imorgon... 


tummen upp!

o.C

dagens händelse: Oscar Celsing hoppade 1,76 i höjdhopp. haha, jävlar jag blir fan imponerad över mig själv. jag blev till och med förfrågad att börja med just höjdhopp och värt att notera är att SM för min åldersklass vanns på 1,90 (!). 14 cm måste man ju kunna träna upp snabbt, eller? vem vet, det kanske är det man ska satsa på!



för övrigt gick det väl inte jätte bra på testerna. försämring på det mesta tyvär..
Resultat:
Snabbhet: 1,70 (10 meter) 4,04 (30 meter)
Spänst: 46 cm
Rörlighet: som vanligt ej godkänt på typ allt :(
Brutalbänk: 23
Isokai: 1903 (max) 990 (medel)
Beeptest: 13,2

kanske är godkänt för min del, men inte mer!


aagnes!

på fredag blir det alltså idol-finalen med mamma och lillborsan. jag gick med på att åka för att jag var säker på att tove skulle gå vidare men vafan hände? Hon går inte vidare? dåligt, sverige, dåligt! jag blev då tveksam till färden till ericsson globe men idag läste jag att agnes kommer ! :O! jävlar alltså, vilken bonus. vem vill se calle och någon jävla erik när man får se agnes? klasskillnad måste jag säga och agnes är en av få som är snyggare än tove! längtar nästan nu! 
jag bryr mig egentligen inte vem som vinner, men nu har jag tippat på erik så erik: NU FÅR DU FAN TA O VINNA! och kom igen sverige! alla röster på erik! 






MUUSIC


http://open.spotify.com/user/oscarcelsing/playlist/6r46GdupTrYEOyExcMUayy

där har ni min spotify-lista som måste vara den bästa! enligt mig iaf! listen and have fun!


det går bättre nu!

idag fick jag tillbaka min novell som jag skrev för ett par veckor sedan. den handlade om en kille som blev bög och det verkade min lärare gilla för betyget blev MVG! myyyycket nöjd över det kan jag säga! Det firade jag med lussebulalr och julmust.
Ikväll blir det nog ingen handbollsträning tyvär :( känner mig skapligt schleten plus att det är smid-tester imorgon. Istället blir det CL hos ludwig! gilla (Y).


hej hopp, gummisnopp.


det går bra nu!

fick reda på tre betyg idag och det blev tre nya mvg! eller aa, ett mvg- men endå! jävlar vad lycklig jag är! Då blir det alltså mvg i matte A och jag är så glad att alla andra ettor på skolan sitter och biter på naglarna nu inför morgondagens prov. Själv har man sovmorgon till 12 och det kommer bli så otroligt skönt!
Nu är det bara en psykologi-inlämning och kvar och det ska väl lilla jag klara av.


fan vad jag är bra, MVG i matte A!!!!


gårdagen..

mycket kul hade vi igår kväll men vad hände sen? i morse vaknade jag upp kl 9 i linns soffa :O! ingen mobil, ( den hade tydligen filip tagit ) så vad fan gör man ? går hem och lägger sig för att sedan få penis av mamma och pappa! iiiinte det roligaste kan jag säga! men men, som sagt kvällen var rolig iaf!

skål..


bort med tassarna filip!
bort med tassarna filip! (=

nemen filip? igen..


halloj!

kvällen blev väl inte riktigt som väntat men jag hade kul endå! en failad grabbkväll med fifa, musik och jakt efter tjejer är ju alltid lika skoj!eeller?  !nga bilder blev det  heller. men men, man får ta nya tag imorgon och då får vi hoppas på en mer lyckad kväll. Godnatt och sovgott!

lev livet, det är givet!


goodkväll bloggeen!

tacokväll hos karlssons och sedan bär det iväg till filip på NORR, i årby. hoppas på en mycket bra kväll med mycket kul!

Måste också nämna att denna dag måste ha varit den skönaste!! futsal-turnering i skolan 10-11. självklart vann mitt lag med mig i spetsen! sen blev det stan och fika med filip + sammarna. Nu sitter man här i handduk efter en 30 min lång dusch! gött!

det kommer nog bilder från kvällen senare eller imorgon! 
 
Trevlig kväll, upplagt för skräll! 


heiigen!

nu verkar det som jag har lärt mig grundläggande med blogg-layout. skönt, men jävlar vad krångligt det är!
Aja nu skrev världensbästa efter mig emelie till mig så nu måste sängen vänta i alla fall! (=

HRE GÖTT!!

HALLÅ VÄRLDEN!

eller aa, om det är någon som läser så hejpårej! det här blir det första inlägget på min nya blogg och jag får hoppas att jag orkar skriva fler!

kan börja med att berätta att efter tisdagens träning har jag blivit fruktansvärt sugen på handbolL igen!! heelt sjukt! samtidigt som motivationen för fotboll tillfälligt svalnat. Blir väl förhoppnings en ny träning på tisdag och då jävlar!

Nu blir det sängen med något gott att äta och en bra rulle!





PS! har ej lärt mig detaljerna med blogg-layout och sånt där tjafs. Den får se ut så här ett tag!

pussokram ♥erdam


RSS 2.0